top of page

Sneakerschoonmaakset

De sneakerschoonmaakset van ROKXK is de perfecte manier om jouw sneakers te verzorgen. Onze schoonmaaksets zijn speciaal ontworpen om je sneakers er weer als nieuw uit te laten zien, ongeacht het materiaal. Zo heb je langer profijt van je prachtige schoenen en blijven ze er als nieuw uitzien.

Een effectieve sneakerschoonmaakset

Een effectieve sneakerschoonmaakset is essentieel voor het onderhouden van je geliefde sneakers. Onze set bevat een speciale schoonmaakgel, maar ook handige verzorgingsaccessoires, zoals een zachte microvezeldoek en een borstel die speciaal ontworpen is voor het reinigen van sneakers. Deze combinatie zorgt ervoor dat vuil en vlekken effectief verwijderd worden zonder het materiaal te beschadigen. Met deze sneakerschoonmaakset houd je je sneakers niet alleen schoon en nieuw, maar verleng je ook hun levensduur. In ons aanbod vind je ook andere schoenpoetssets, zoals een pakket met drie verschillende sprays of een opbergtasje met producten in reisformaat.

Ben je geïnteresseerd in onze sneakerschoonmaakset?

Heb je nog vragen?

of

Haal jouw schoonmaakset in huis

Met onze gebruiksvriendelijke set heb je alles in handen om jouw sneakers er weer fantastisch uit te laten zien. Plaats nu je bestelling bij onze groothandel in schoenpoetsitems en ervaar hoe makkelijk en effectief onze sneakerschoonmaakset is. Als je vragen hebt over ons product, kun je contact met ons opnemen via info@rokxk.com.

bottom of page