top of page

CLEANING WIPES W / 3 x BOX (5 wipes per Box)

871253
€9.95
Op voorraad
1
Productgegevens
UPC: 8715805000125

Handige vlekkendoekjes (wet-wipes) voor thuis & onderweg. 100% Biologisch afbreekbaar. 
Separaat verpakt per 5 wipes in een doos
Afmeting vlekkendoekje (wipe): 20cm x 10cm

Verpakking: 3 x doos (ook leverbaar met andere opdruk op doosje: art. 871323 !)

Make-up, drank, ketchup, bloed, wijn, slijk, schoensmeer, etc.

Bewaar dit product voor later

Schoenpoetsmiddelen bestellen

Als je op zoek bent naar de beste manier om jouw schoenen te laten stralen, dan is schoenpoetsmiddelen bestellen bij ROKXK de ideale oplossing. Bij ons kun je online hoogwaardige producten voor schoenonderhoud kopen die elk paar schoenen weer als nieuw laten lijken. Of je nu leer, suède of nubuck schoenen hebt, met onze schoenpoetsmiddelen zorg je voor een onberispelijke look.

Schoenpoetsmiddelen voor schoenonderhoud bestellen

Voor de meest effectieve zorg van jouw schoenen, is het essentieel om de juiste schoenpoetsmiddelen te bestellen. Onze collectie omvat niet alleen traditionele poetsmiddelen, maar ook speciale reinigingsdoekjes en beschermende sprays. Door onze producten voor schoenonderhoud online te kopen, zorg je ervoor dat jouw schoenen altijd de beste behandeling krijgen en langer meegaan. Sommige van onze accessoires voor schoenverzorging zijn ook geschikt om je kleding mee te beschermen en schoon te maken. Heb je zelf een kleding- of schoenenwinkel en wil je de ROKXK-formule in jouw winkel aanbieden? Dan kun je bij ons ook een groot pakket van onze producten voor schoenonderhoud kopen door online een bestelling te plaatsen.
 

Plaats je bestelling voor jezelf of voor je winkel

Of je nu voor jezelf koopt of interesse hebt om ROKXK-dealer te worden, wij staan klaar om je te helpen. Door nu jouw producten voor schoenonderhoud online te kopen, kies je voor gemak, kwaliteit en een stralende uitstraling van jouw schoenen. Start met bestellen en zie het verschil dat professionele schoenpoetsmiddelen maken. Als je vragen hebt over onze schoenpoetsgroothandel, kun je contact met ons opnemen via info@rokxk.com.

bottom of page