top of page

Schoenverzorging: diverse accessoires

Voor optimale schoenverzorging zijn de juiste accessoires onmisbaar. Bij ROKXK vind je een uitgebreid assortiment aan accessoires voor kleding- en schoenverzorging. Van borstels tot speciale sprays, onze accessoires bieden je alles wat je nodig hebt voor een perfecte verzorging van jouw favoriete mode items.

Schoenverzorging is eenvoudig met onze accessoires

Met onze gebruiksvriendelijke accessoires voor schoenverzorging wordt het onderhouden van je schoenen een fluitje van een cent. Naast borstels en sprays hebben we een reeks aan schoonmaakdoekjes en andere accessoires die speciaal ontworpen zijn om jouw schoenen of kleding te laten stralen. Door onze schoenpoetsset te bestellen, heb je alles in één keer in huis. Als je onze accessoires voor schoenverzorging gebruikt, zorg je niet alleen voor een schone uitstraling, maar verleng je ook de levensduur van je schoenen. Onze biologisch afbreekbare schoenpoetsmiddelen zijn geschikt voor leder, nubuck en suède.

Ben je geïnteresseerd in onze accessoires voor schoenverzorging?

Heb je nog vragen?

of

Vertrouw op onze verzorgingsaccessoires

Start direct met professionele schoenverzorging door jouw accessoires bij ons te bestellen. Van borstels tot doekjes, onze professionele schoenpoetsgroothandel heeft alles in huis om jouw schoenen en kleding de beste zorg te bieden. Kies voor kwaliteit en bestel jouw accessoires voor schoenverzorging bij ons. Voor vragen over onze producten, neem je contact met ons op door te bellen naar +31(0)165 31 42 75.

bottom of page